Stories

De verhalen achter designer tassen en stijlinspiratie

Wil jij een designer tas huren? Lees hier dat ene leuke feitje over jouw nieuwe designertas en laat je inspireren door de mooiste outfits.

1 januari 2024
De 5 meest iconische Chanel tassen die je moet kennen
Ontdek welke Chanel tas bij jou past en welke je wil huren. In dit artikel vertellen we je meer over de 5 meest klassieke Chanel tassen en hun historie.
9 oktober 2023
De 5 meest tijdloze Saint Laurent tassen om te huren`
Saint Laurent staat bekend om z'n tijdloze ontwerpen. Het modehuis heeft een flink aantal iconische tassen in de collectie die de tand des tijds hebben doorstaan. Wat deze Saint Laurent tassen iconisch maakt is het tijdloze design in combinatie met onberispelijk vakmanschap. Welke Saint laurent tassen moet je echt huren of zijn het investeren waard? Wij lichten in deze blog de meest iconische Saint laurent tassen uit.
3 juli 2023
Loewe tassen en strandtassen: de 4 klassieke modellen
Loewe tassen zijn dit seizoen populairder dan ooit. Het Spaanse merk staat bekend om de prachtige beach bags en andere klassieker die geliefd zijn bij modeliefhebbers. In dit artikel lees je over de klassieke Loewe tassen die niet mogen ontbreken in je garderobe.
16 juni 2023
De 5 mooiste rieten designer strandtassen van dit seizoen
Een essentieel accessoire voor de zomerse dagen is natuurlijk de designer strandtas. De grote modehuizen voegen ieder seizoen weer de mooiste designer strandtassen toen aan hun collectie. In dit artikel verkennen we de meest populaire strandtassen van dit seizoen en helpen we je de juiste keuze maken. Ga jij voor een strandtas van Céline, Loewe of Saint Laurent?
4 mei 2023
Een tweedehands designer tas kopen: 5 tips
Er is steeds meer vraag naar tweedehands designertassen en gelukkig ook steeds meer aanbod. Millenials en Gen Z kiezen steeds vaker voor vintage designer items, niet alleen omdat het een duurzame keuze is maar ook doordat je iets unieks hebt wat niet meer te krijgen is. Overweeg je een designertas te kopen, dan is het slim
22 januari 2023
De 4 Céline designertassen die niet in je kast mogen ontbreken
Fashionista lopen weg met de prachtige tassen van modehuis Céline. Ieder seizoen worden er weer nieuwe Céline designertassen gelanceerd, sommige tijdlozer dan andere. Wat zijn de tassen die hun waarde behouden? In dit artikel lees je wat de klassieke Céline designertassen zijn.