Stories

De verhalen achter designer tassen en stijlinspiratie

Wil jij een designer tas huren? Lees hier dat ene leuke feitje over jouw nieuwe designertas en laat je inspireren door de mooiste outfits.

3 juli 2023
Loewe tassen en strandtassen: de 4 klassieke modellen
Loewe tassen zijn dit seizoen populairder dan ooit. Het Spaanse merk staat bekend om de prachtige beach bags en andere klassieker die geliefd zijn bij modeliefhebbers. In dit artikel lees je over de klassieke Loewe tassen die niet mogen ontbreken in je garderobe.
16 juni 2023
De 5 mooiste rieten designer strandtassen van dit seizoen
Een essentieel accessoire voor de zomerse dagen is natuurlijk de designer strandtas. De grote modehuizen voegen ieder seizoen weer de mooiste designer strandtassen toen aan hun collectie. In dit artikel verkennen we de meest populaire strandtassen van dit seizoen en helpen we je de juiste keuze maken. Ga jij voor een strandtas van Céline, Loewe of Saint Laurent?
4 mei 2023
Een tweedehands designer tas kopen: 5 tips
Er is steeds meer vraag naar tweedehands designertassen en gelukkig ook steeds meer aanbod. Millenials en Gen Z kiezen steeds vaker voor vintage designer items, niet alleen omdat het een duurzame keuze is maar ook doordat je iets unieks hebt wat niet meer te krijgen is. Overweeg je een designertas te kopen, dan is het slim
22 januari 2023
De 4 Céline designertassen die niet in je kast mogen ontbreken
Fashionista lopen weg met de prachtige tassen van modehuis Céline. Ieder seizoen worden er weer nieuwe Céline designertassen gelanceerd, sommige tijdlozer dan andere. Wat zijn de tassen die hun waarde behouden? In dit artikel lees je wat de klassieke Céline designertassen zijn.
8 december 2022
De 4 musthave designertassen om te huren voor de feestdagen
24 oktober 2022
Een Gucci tas huren of kopen? Dit zijn de 4 meest tijdloze modellen
Twijfel je nog of je een Gucci tas gaat aanschaffen of huren? Door te huren kun je uitproberen of je de tas genoeg draagt en of je het de uitgave waard vind. Om je te helpen bij je keuze, lichten wij de Gucci tassen uit die volgens ons tijdloos zijn en hun waarde behouden.