Stap 1: Kies je droomtas en begin je aanvraag

Heb je de perfecte designertas gevonden? Selecteer hoe lang je de tas wil gebruiken en start je aanvraag. Waarom kun je niet direct de tas afrekenen? We willen onze tassen goed beschermen en daarom verifiëren we eerst je identiteit. Zo weten wie je bent en dat de aangeleverd informatie klopt. Binnen 48 uur ontvang je reactie op je aanvraag voor een designertas.  Soms hebben we aanvullende informatie nodig.

Designer tas is uitgeleend

Is jouw designertas bij een andere gebruiker? Zet jezelf dan op de wachtlijst. Je ontvangt een e-mail als de tas weer op voorraad is.

Stap 2: Ontvang je gehuurde tas

Is je aanvraag akkoord, dan gaan we je bestelling in orde maken. Binnen 3 werkdagen komen we jouw nieuwe lieveling designertas persoonlijk bij je bezorgen in omgeving Amsterdam. Woon je verder weg, dan versturen we de tas verzekerd naar je op. Jouw gekozen leenperiode gaat in op de dag dat je jouw tas ontvangt. Huur je de tas voor een langere periode, dan betaal je de eerste maand vooruit en vervolgens ontvang je een betaallink.

Stap 3: je designer tas gratis retour sturen

Je hebt genoten van je designertas en je leenperiode zit erop. Wat nu? Je ontvangt van ons een e-mail om een retourafspraak te maken. In sommige gevallen halen we de tas bij je op of je stuurt de tas retour met het retourlabel wat we voor je aanmaken.

Controle

Zodra we de designer tas binnen krijgen controleren we de staat. Heeft de door jou geleende tas niet meer dan lichte gebruikssporen? Dan worden er geen extra kosten in rekening gebracht.