De 5 meest tijdloze Saint Laurent tassen om te huren`

Saint Laurent, voorheen bekend als Yves Saint Laurent, is één van de bekendste  Franse modehuizen. Het merk is vandaag de dag ongekend populair en werd opgericht in 1961 door Yves Saint Laurent en Pierre Bergé.

Saint Laurent staat bekend om z’n tijdloze ontwerpen. Het modehuis heeft een flink aantal iconische tassen in de collectie die de tand des tijds hebben doorstaan. Wat deze Saint Laurent tassen iconisch maakt is het tijdloze design in combinatie met onberispelijk vakmanschap. Welke Saint laurent tassen moet je echt huren of zijn het investeren waard? Wij lichten in deze blog de meest iconische Saint laurent tassen uit.

Saint Laurent loulou tas huren Outfit

1. Saint Laurent Loulou-tas

De Loulou tas is een eerbetoon aan de legendarische Loulou de la Falaise, een muze en goede vriendin van Yves Saint Laurent. Het model lijkt een beetje op een klassieke Chanel flap bag, met zijn gewatteerde leer en het kenmerkende YSL-monogram straalt deze tas Parijse elegantie uit. De Saint Laurent Loulou tas is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en zowel overdag als in de avond te dragen.

Wil je de Saint Laurent Loulou tas huren? We hebben twee kleuren in de collectie, zowel donkerbruin en bordeauxrood.

2. Saint Laurent Sac de Jour

Een andere klassieker is De Sac de Jour die in 2013 werd gelanceerd. Deze tas is al meer dan 10 jaar een bestseller. Wat maakt deze tas zo tijdloos? Het strakke design en gestructureerde model van deze tas is kenmerkend voor de stijl van Saint Laurent. De Sac du Jour is gemaakt van luxueus leer, heeft accordeonzijden en een afneembare schouderband. Of je nu naar kantoor gaat of naar een speciale gebeurtenis, deze tas straalt stijl uit.

saint laurent sac du jour tas
Saint laurent niki tas huren

3. Saint Laurent Niki-tas

In 2018 lanceerde Saint Laurent de Niki-tas en model Kate Moss was het gezicht van de campagne. Wat de Niki tas bijzonder maakt is het vintage-geïnspireerde, gekreukelde leer en opvallende YSL-logo. De Niki tas is een edgy maar tijdloze keuze. De tas is ontworpen om crossbody of op de schouder te dragen en voegt een vleugje rock-‘n-roll toe aan elke outfit.

Wil je deze tas huren? Je vindt de Saint Laurent Niki tas in onze collectie.

4.  Saint Laurent le 5 a 7 tas

De Le 5 a 7 tas is de nieuwste tas in dit lijstje met klassiekers en werd gelanceerd in 2021. De creative director van Saint Laurent, Anthony Vaccarello, laat zich vaker inspireren door film en muziek, De Le 5 a 7 dankt zijn naam aan een van Anthony’s favoriete cultklassiekers, Cleo van 5 tot 7. Deze Saint Laurent tas weerspiegelt de sfeer en stijl sfeer van eind jaren ’60 tot begin jaren ’80.

Wil je de Saint Laurent le 5 a 7 tas huren? We hebben 2 varianten in de collectie, de camelkleurige mini en de donkergroene leren.

Saint laurent le 5 a 7 tas
Saint laurent kate tas huren

5. Saint Laurent Kate tas

Ook de Kate tas is al bijna 10 jaar in de collectie van Saint Laurent te vinden. De Kate tas is een glamoureuze avondtas met een strak design en iconisch kwastje. Het is de perfecte tas voor huwelijken of events. De tas is verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen. Of je nu kiest voor klassiek zwart of een metallic afwerking, de Kate Bag straalt elegantie uit.