Betaalbaar een designertas huren

Verlief op een Chanel tas? Ga voor huren en draag deze feestdagen al een designertas vanaf €65. Met onze verhuurservice kun je jouw droom designertas betaalbaar uitproberen. Gun jezelf het luxegevoel van een designertas en ga voor een Chanel, Bottega Veneta, Saint Laurent of Céline tas.

  • Je kiest zelf de gewenste huurperiode
  • Ga voor een abonnement als je langer en goedkoper wil huren
  • Binnen 2 werkdagen jouw designertas in huis
  • Geen zorgen om schade aan de tas, care & repair voor lichte gebruikssporen inbegrepen

In 4 stappen

Een designertas huren is eenvoudig

1
De perfecte designer tas huren
Selecteer de designer tas die bij jou past en kies zelf hoe lang je de tas wilt huren
2
Start je aanvraag
Vul je gegevens in, upload een posstuk met je adres en vraag de tas aan. Als je voor de eerste keer bij ons leent, controleren we je identiteit. Je hoort binnen 2 werkdagen of je aanvraag is goedgekeurd.
3
Je designer tas ontvangen
Yes je aanvraag is gelukt, je ontvangt een betaalverzoek voor eerste maand huur. Is het bedrag betaald, dan gaan we je tas verzenden of persoonlijk bij je afleveren
4
Eenvoudig retourneren
Is je leenperiode voorbij? Maak een ophaalafspraak en stuur de tas eenvoudig terug via onze verzendpartner.

Gebruikers over Designer On Rotation

Benieuwd wat onze klanten vinden van onze service? Lees de reviews!

Marieke

Voor de zomer een hele mooie Céline strandtas gehuurd. Snelle service, fijne communicatie en hele leuke manier om een tas een tijdje te proberen!

Saskia

Dankjewel voor de supermooie tas! Echt een enorme aanrader als je voor een bepaalde periode even een extra tas zoekt. Supermooie spullen en onwijs goede service.

Hannah

Designertas gehuurd voor de kerst periode. Perfecte service! Tas in hele goede staat. Huur periode betaalbaar! Tas wordt gebracht en opgehaald aan je deur. Vriendelijk bedrijf, zeker voor herhaling vatbaar.

Geen zorgen om schade: care & repair inbegrepen

Vind je het spannend om een designertas te huren vanwege schade? Al onze tassen zijn pre-loved en herstel van lichte gebruikssporen door normaal gebruik zijn inbegrepen in de huurprijs.  Je kan dus zorgeloos een designertas huren en genieten van het luxegevoel.