Zo huur je een tas

Heb jij geen zin om te veel geld uit te geven aan een designertas? Dan is huren de oplossing, zo kun je betaalbaar een mooie designertas dragen. Je kunt ook de designertas op je wishlist uitproberen voor je ‘m koopt of eenvoudig afwisselen. Je bent maar een paar stappen verwijderd van jouw droomtas. Benieuwd hoe je een designertas kunt lenen? Je leest op deze pagina hoe het werkt.

1
De perfecte designer tas huren
Selecteer de designer tas die bij jou past en kies zelf hoe lang je de tas wilt huren
2
Start je aanvraag
Vul je gegevens in, upload een posstuk met je adres en vraag de tas aan. Als je voor de eerste keer bij ons leent, controleren we je identiteit. Je hoort binnen 2 werkdagen of je aanvraag is goedgekeurd.
3
Je designer tas ontvangen
Yes je aanvraag is gelukt, je ontvangt een betaalverzoek voor eerste maand huur. Is het bedrag betaald, dan gaan we je tas verzenden of persoonlijk bij je afleveren
4
Eenvoudig retourneren
Is je leenperiode voorbij? Maak een ophaalafspraak en stuur de tas eenvoudig terug via onze verzendpartner.

Tassenabonnement: goedkoper huren

Wil je liever wat langer een designertas dragen tegen een lagere prijs? Kies dan voor een voordelig tassen abonnement. Op de collectie pagina vind je met het filter ‘membership’ aanzetten de tassen met een membership optie. Als abonnee betaal je maandelijkse hetzelfde bedrag, afhankelijk van de tas die je kiest. Je kunt ervoor kiezen om per maand te betalen (het maandbedrag wordt automatisch aangeschreven) of reken meteen af voor 3 maanden. Valt de gehuurde tas toch tegen? Je mag maandelijks ook wisselen van designertas.

Wat krijg je met een tassen abonnement?

 • Goedkoper een designertas huren
 • Maandelijks 1 gratis tassenwissel voor een tas naar keuze
 • Membership is minimaal 2 maanden, je kunt daarna eenvoudig opzeggen: stuur ons een e-mail
 • Inclusief verzekering tegen schade tot een bedrag van €150
 • Automatische afschrijving van het maandbedrag
Dior bobby tas

In 4 stappen

Tassen abonnement: hoe werkt het?

1
Start je membership

Heb je de perfecte designertas gevonden en is de tas beschikbaar in de agenda? Kies dan voor de optie membership en vul je gegevens in. Je betaalt alvast vooruit voor de eerste maand.

2
Identiteitscheck

Yes je tassen abonnement is gestart, voordat we je bestelling kunnen versturen verifiëren we alleen nog je identiteit. Je ontvangt een mail met het verzoek om een kopie van je paspoort/ID terug te sturen.

3
Abonnement: maandelijks wisselen van tas

Met een tassen abonnement heb je altijd een designertas die bij jouw activiteiten past. Je kunt 1x per maand gratis van designertas wisselen of dezelfde tas houden.

4
Retourneren designertas en stop zetten abonnement

Maandelijks incasseren we automatisch het maandbedrag, dus zorg dat je op tijd contact met ons opneemt om je abonnement te annuleren. Om je designertas te retourneren ontvang je van ons een retourlabel of we maken een ophaalafspraak.

Meest gestelde vragen

Lees hier alle antwoorden op de vragen die je hebt.

Hoe weet ik of de tassen origineel zijn?

De tassen zijn allemaal 100% authentiek en gecheckt door experts. We kopen onze tassen in via gecertificeerde kanalen en derde partijen. Van alle pre-loved tassen hebben we de bon en/of andere authenticiteit bewijzen. Wil je deze inzien? Stuur ons dan een e-mail via info@designeronrotation.com

Hoe werkt het als ik een tas wil lenen?

Lenen is eenvoudig: je kunt jouw favoriete designertas al binnen een paar dagen in huis hebben. Heb je al een keer een designertas bij ons geleend? Dan heb je al een account en hoef je geen poststuk aan te leveren.

 • Vind jouw perfecte tas

Bekijk onze tassencollectie en vind de perfecte match voor jou. Kijk ook goed naar de conditie van de tas. Je kunt bij ons filteren op designer.

 • Designertas aanvragen & identiteit verifiëren

Heb je jouw perfecte tas gevonden? Kies dan de gewenste periode leenperiode. Vervolgens creëer je een account en vul je jouw gegevens in. We vragen ook om een poststuk met je adres voor het verificatieproces, dit poststuk mag maximaal 2 maanden oud zijn. Denk aan een officieel poststuk zoals een bankafschrift, energierekening of brief van de gemeente. Binnen 48 uur ontvang je een reactie op je aanvraag. Soms vragen we om extra informatie.

Is jouw favoriete tas uitgeleend? Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst.

 • Aanvraag gelukt: levering tas

Zodra jouw aanvraag is geaccepteerd, gaan we de tas klaar maken voor verzending. Je ontvangt dan meteen een betaalverzoek voor de eerste maand lenen. Vervolgens ontvang je 7 dagen voordat de nieuwe maand start een betaalverzoek voor de daarop volgende huurtermijn.

 • De tas retour

Is je leenperiode voorbij? Dan komen we de tas bij je ophalen of je ontvangt een retourlabel van ons. We sturen je een aantal dagen voordat de leenperiode afloopt een e-mail om een afspraak te maken. Als je de tas zelf terugstuurt, geef je jouw pakket af bij je plaatselijke postkantoor. Zorg dat je het verzendbewijs bewaard.

 

Ik heb mijn aanvraag voor een tas verzonden. Wat gebeurt er nu?

Welkom, je bent een stap dichterbij je droomtas. We gaan je aanvraag beoordelen en je identiteit controleren, binnen 48 uur ontvang je van ons een reactie. De achtergrond check die we doen heeft geen invloed op je kredietscore. Het kan zijn dat we je om extra informatie vragen om je identiteit te kunnen verifiëren.

Moet ik borg betalen als ik een designer tas leen?

Je betaalt geen borg als je een tas leent, alleen het maandbedrag. Het maandbedrag is inclusief verzendkosten en care & repair tot 50 euro. Nadat je aanvraag voor een designer tas is goedgekeurd ontvang je van ons de factuur en een betaalverzoek. Is de tas gestolen, kwijt of ernstig beschadigt, dan ben je verplicht om 150% van de marktwaarde te betalen zoals beschreven in de Algemene voorwaarden.

Waarom kan ik de tas niet direct afrekenen?

Als je voor de eerste keer gebruik maakt van onze service, verifiëren we je identiteit. Zo weten wie je bent en dat de aangeleverd informatie klopt. Binnen 48 uur ontvang je reactie op je aanvraag voor een designertas.  Soms hebben we aanvullende informatie nodig en komen we daarvoor nog bij je terug.

Wat houdt het care & repair proces in?

We zorgen goed voor onze tassen, zo kunnen zoveel mogelijk mensen er plezier van hebben. Elke tas die terugkomt  inspecteren we persoonlijk en brengen het weer in optimale staat. De tas ondergaat en grondig schoonmaak- & verzorging proces met de beste producten.

Wat is inbegrepen in de huurprijs van de tas?

In de huurprijs die je betaalt voor het gebruik van de tas zijn nog extra voordelen inbegrepen:

 • Care en repair: we zorgen dat de tas in optimale staat wordt gebracht na de huurperiode
 • Verzending & retour: we komen de tas persoonlijk brengen of verzekerd bezorgen
 • Gebruiksverzekering: alle lichte gebruikssporen en schade die voor minder dan 50 euro te herstellen is door onze leverancier valt binnen de gebruiksverzekering.

Lees goed de Algemene voorwaarden voordat je een tas aanvraagt.

Hoe werkt het als ik een pre-loved tas met gebruikssporen leen?

Leuk dat je een pre-loved tas op het oog hebt. Voor we een pre-loved tas naar je verzenden of brengen maken we foto’s van de staat en de bestaande gebruikssporen. Als we de tas persoonlijk bij je afleveren dan nemen we een checklist mee waarop de bestaande schade is aangegeven. Deze teken je bij ontvangst van de tas. Zo ontstaat er geen verwarring over de staat en de bestaande schade.

Wat als ik de tas beschadig of kwijtraak tijdens de leenperiode?

Onze tassen zijn kostbaar, zorg er goed voor en ga er mee om alsof ze van jou zijn. We snappen dat er lichte gebruikssporen kunnen ontstaan als je een tas gebruikt. Alle lichte gebruikssporen die we kunnen herstellen onder de 50 euro vallen binnen je huurprijs. Onder lichte gebruikssporen verstaan we kleine krasjes op het leer en lichte slijtage op de hardware van de tas.

Welke schade valt niet onder de garantie?

Bij normaal gebruik van een tas ontstaat er geen ernstige schade, verlies of diefstal. Designer on Rotation verstaat onder ernstige schade die meer dan 50 euro kost om te herstellen. Denk aan gebroken onderdelen, kapotte hengsels, ernstige vlekken (denk aan vet, wijn, smeer, make-up), waterschade, verlief of diefstal. Deze schade is niet gedekt in de huurprijs en je bent dan verplicht om de geschatte marktwaarde van de tas te betalen. De hoogte van de schade wordt bepaald door de onafhankelijke leerspecialisten waar we mee samenwerken. Lees ook de Algemene voorwaarden waar je mee akkoord gaat als je een tas leent.

Voorbeeld van ernstige schade aan een Chanel tas.