De 5 mooiste rieten designer strandtassen van dit seizoen

Yes met de tropische temperaturen gaan we naar het strand en daar wil je natuurlijk ook stylish voor de dag komen. Een essentieel accessoire voor de zomerse dagen is natuurlijk de designer strandtas. De manier om je strandkleding te upgraden en al je essentials voor een dag aan zei bij de hand te hebben.

De grote modehuizen voegen ieder seizoen weer de mooiste designer strandtassen toen aan hun collectie. Kenmerkend zijn de natuurlijke materialen zoals riet of raffia. In dit artikel verkennen we de meest populaire strandtassen van dit seizoen en helpen we je de juiste keuze maken. Ga jij voor een strandtas van Céline, Loewe of Saint Laurent?

Céline triomphe rieten strandtas

De ideal strandtas moet volgens ons niet alleen een luxe uitstraling hebben maar ook genoeg ruimte hebben voor al je beach essentials. De Céline triomphe rieten strandtas tikt alle boxen; een handig formaat en stijlvol. Sowieso heeft modehuis Céline met de Triomphe tassenlijn de harten van vele fashionista’s veroverd. Deze strandtas heeft leren schouderhengsels en het herkenbare leren triomphe logo. Zie jij je jezelf al flaneren met deze beauty bij een beachclub?

Je huurt de Céline rieten triomphe strandtas al vanaf 69 euro.

Loewe rieten basket strandtas 

Het Spaanse merk Loewe bestaat al sinds 1846 en het begon in Madrid als een collectief van traditionele leerbewerkers en kunstenaars. Spanje staat ook bekend om de lange historie in leermaken en Loewe werd in 1905 zelfs de hofleverancier van het koninklijk huis.

De Loewe collectie bestaat uit prachtige tassen voor mannen en vrouwen. Vooral de Loewe rieten basket bag is een begrip geworden en niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ook de Loewe puzzle bag is inmiddels een iconische tas geworden die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is.

Wil jij de Loewe rieten tas zelf uitproberen? Bij ons kun je deze Loewe basket tas al huren vanaf 14 dagen. 

Saint Laurent Rive Gauche raffia strandtas

 

De prachtige strandtassen van Saint Laurent zijn ook al jaren ongekend populair. De Rive Gauche lijn ademt de sfeer van lange zomerse dagen en ieder jaar brengt Saint Laurent nieuwe modellen uit. De Saint Laurent Rive Gauche strandtas komt in allerlei verschillende materialen, zoals in riet, raffia en canvas. Onze favoriet is de raffia variant door de zomerse uitstraling, ook is het minder vlekgevoelig dan canvas.

Je huurt de Saint Laurent Rive Gauche raffia strandtas al vanaf 99 euro,.

Prada rieten tas en gehaakte strandtassen

 

Italians do it better, in de lijst mogen de Prada strandtassen niet ontbreken. In onze collectie vind je een prachtige Prada rieten wicker tas en het modehuis heeft nog meer mooie strandtassen in de collectie. In 2020 lanceerde Prada een nieuwe lijn met gehaakte strandtassen met Prada logo die door hun eenvoud als warme broodjes over de toonbank gingen, helaas kwamen er daardoor ook veel knock-offs op de markt. Toch blijft het merk ongekend populair en met een rieten Prada strandtas sla je nooit de plank mis.

Huur nu de Prada rieten strandtas met crossbody strap al vanaf €75.

Jacquemus rieten strandtas

 

Het jonge Franse merk Jacquemus heeft een ijzersterke presence op social media en is geliefd bij influencers en celebrities. Jacquemus tassen zijn vaak minimalistisch en moderne qua ontwerp en je ziet de persoonlijke touch van ontwerper Simon overal terug in het merk. Ieder jaar is de zomer collectie ijzersterk met echte zomerse tassen van riet en raffia. De strandtassen van Jacquemus hebben vaak unieke details, zoals allerlei losse rieten stukjes, zodat het echt een fashion statement wordt. Ook het formaat van de Jacquemus strandtassen is ideaal voor alle zomerse activiteiten.

Op dit moment hebben we nog geen Jacquemus rieten tas in onze collectie, je kunt wel een Jacquemus bambino tas bij ons huren.