De 4 Céline designertassen die niet in je kast mogen ontbreken

Céline triomphe crossbody tas 

De triomphe tas van Céline met het iconische ‘Arc de triomphe’ logo is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Deze tas werd in 2018 voor het eerst uitgebracht en is een ontwerp van Hedi Slimane. De afgelopen jaren maakt de triomphe tas een comeback en het logo is ook te vinden op schoenen, zonnebrillen en shawls.

Wil je deze Céline tas uitproberen? Je huurt de triomphe tas in amazone groen kalfsleer hier.

Céline classic box tas

Ben je geen fan van grote logo’s en heb je een minimalistische stijl? Dan is de klassieke Céline box bag misschien wel de ideale tas voor jou. Dit model werd gelanceerd in 2011 en is al meer dan 10 jaar in de collectie. De Céline box bag komt in veel kleuren en is met recht understated chique te noemen.

Je kan de Céline box bag bij ons huren in taupekleurig leer.

Céline belt bag 

Deze prachtige Céline tas met een geknoopt riem detail komt in allerlei formaten en kleuren. De grotere modellen van deze tas zijn ook perfect om je laptop in mee te nemen en door de crossbody stap kun je ‘m makkelijk over je schouder dragen.  Als je zoekt naar de ideale designer tas voor je werk is de belt bag een aanrader. All sinds 2014 zit deze tas in de Céline tas in de collectie en hij is dus here to stay.

Céline Ava schoudertas 

De revival van de ’90s zien we ook terug in de comeback van de kleine schoudertassen. De Ava schoudertas van Céline is minimalistisch qua design en al gespot aan de arm van veel Scandinavische influencers en celebrities. Wij denken dat deze Céline tas een klassieker is doordat je ‘m eenvoudig voor zowel overdag als de avond kan stijlen.