De 4 musthave designertassen om te huren voor de feestdagen

De feestdagen staan voor de deur, het moment om uit te pakken met feestelijke outfits. Je party look maak je natuurlijk echt af met een mooie designer tas die je huurt voor feestdagen. Ben je niet van de pailletten en glitters? Juist met opvallende accessoires zoals een metallic designer tas kun je de kledingstukken in je kast nieuw leven in blazen.

Een opvallende tas zorgt meteen voor een nieuwe look en zo hoef je geen nieuwe items te kopen.  Een designer tas kun je bij ons al huren vanaf 14 dagen. Wij delen onze top 5 designertassen die perfect zijn voor al je feestelijke gelegenheden. Welke designertas ga jij in december huren?

Processed with VSCO with kp7 preset
Processed with VSCO with al1 preset

Shine on met een metallic designer tas

Houd je van uitpakken met de feestdagen, kies dan voor een designer tas in zilver, goud of brons. Als het maar glanst, want niks is feestelijker dan een tas in een metallic kleur. Bovendient combineert een metallic designertas goed met een all black outfit, en eigenlijk past het bij alle kleuren.  Je kan ook je andere accessoires erop aan passen of juist mixen en matchen met zilver en goud.

Onze favoriete metallic tas is de zilveren Lady dior van Dior, deze designertas kun je huren via deze link.

Designer tassen met pailletten en kristallen

Op de catwalks van de grote modehuizen waren items bezaaid met kristallen, stenen en diamantjes afgelopen seizoenen al een trend. Vooral modehuis Prada was een voorloper en heeft de ultieme party tas ontworpen: de Prada re-edition tas bezaaid met kristallen. Wil je echt een statement maken met je tas, dan is deze designertas perfect voor jou. De Prada re-edition schoudertas is zoals de naam al zegt geïnspireerd op een vintage model uit de jaren ’90.

De Prada re-edition crystal schoudertas kun je huren via deze link.

Processed with VSCO with kp7 preset
Processed with VSCO with kp7 preset

Aaibare velvet designertassen

Fluwelen blazers, haarbanden of jurkjes, ieder feestseizoen is deze stof wel in de collecties te vinden. Designer tassen in fluweel zijn dan ook een perfect party accessoire. Een bekend model is de Gucci Marmont tas die in allerlei kleuren velvet beschikbaar is. Is fluweel niks voor jou? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een mooie designer tas in shearling. Iets minder opvallend en makkelijker door te dragen na de feestdagen.

De fluwelen Gucci Marmont tas kun je huren via deze link of ga voor de Chloé Woody in shearling.

De klassiekers: designertassen met een kettinghengsel

Is jouw stijl wat minimalistischer of ben je geen fan van statement tassen? Je kan nooit de plank mis slaan met een klassieke schoudertas bij je feestlooks. Meestal zijn tassen met een ketting hengsel zoals een vintage Chanel flap of Half Moon bag of een Saint Laurent Loulou net wat feestelijker dan een leren schouderband. Designertassen in kleuren als bordeauxrood kunnen je kerstoutfit ook net dat beetje extra geven. Weet je niet of kleur wel wat voor jou  is? Dan is huren de perfecte mogelijkheid om een kleurrijke tas uit te proberen.

De klassieke vintage Chanel Flap Bag huur je via deze link. Of ga voor de bordeauxrode Saint Laurent Loulou tas, die je huurt via deze link.

Processed with VSCO with al3 preset