3x bordeauxrode designer tassen huren voor de herfst

Het is weer tijd om je de breisels en winterjassen tevoorschijn te halen. Zodra de temperaturen dalen verandert vaak ook het kleurenpalet van onze outfits. We kiezen vaker voor warme kleuren zoals camel, navy, flessengroen of bruin.

Durf je ook kleur te bekennen qua tas? Kies dit seizoen eens voor een designer tas in een warme kleur in plaats van veilig zwart of bruin. De trend van dit seizoen zijn bordeauxrode designer tassen. Met een rode Saint Laurent of Balenciaga geef je jouw basic herfstoutfit een kleurinjectie. We zetten de mooiste bordeauxrode tassen van Gucci, Balenciaga en Saint Laurent voor je op een rij.

De Gucci arli tas in bordeauxrood suede en leer

Ben jij fan van flares, gilets, oversized pakken en de 70s? Dan is deze prachtige suede Gucci arli crossbody tas de perfecte match voor jou.  De Gucci arli geeft je outfits een bohemien, casual touch en heeft een praktisch formaat met een handige verstelbare crossbody strap. Deze Gucci tas werd voor het eerste gelanceerd tijdens Cruise 2019- collectie, maar is geïnspireerd op een vintage model uit de jaren 70. De tas maakte zijn debuut in de stad waar hij naar vernoemd was: de Franse stad Arles.

Je kunt deze Gucci tas al huren vanaf 89 euro per maand.

Huur de Saint Laurent Loulou tas

Is jouw stijl wat klassieker en kies je voor tijdloze stukken zoals mooie cashmere truien en camel jassen? Dan past de burgundy Saint Laurent Loulou perfect in jouw garderobe. Het is een klassieke tas met een dubbele ketting die je op je schouder of crossbody kan dragen. Het gequilte, zachte leer geeft deze Saint Laurent een chique uitstraling.

De Loulou tas werd gelanceerd in 2017 en is vernoemd naar Yves Saint Laurents creatieve rechterhand, muze, alter ego en de virtuoos achter alle flamboyante accessoires die een cruciaal onderdeel vormden van de YSL-look, Loulou de La Falaise.

De Saint Laurent Loulou tas huur je al vanaf 89 euro.

Huur de Balenciaga neo city classic tas in bordeauxrood kalfsleer

Is jouw stijl stoer en hangt je kast vol met leren broeken, band shirts, oversized blazers en stoere boots? Kies dan voor de bordeuxrode croc leren Balenciaga neo city tas om je outfits een extra cool girl touch te geven. Balenciaga tassen zijn gewilder dan ooit. De klassieke city bag die begin 2000 enorm trending was is in een nieuw jasje gestoken. De neo city is gestroomlijnder en het croc leer maakt de tas ook enorm chique.

Je huurt de Balenciaga neo city classic tas al vanaf 85 euro.