5 voordelen van een designertas huren

Je kent het vast wel, spullen die thuis liggen te verstoffen. Dat ene jurkje wat je 1 keer hebt gedragen of die tas waar toch nog geen lippenstift in past. Zonde van je geld en de ruimte. Daarom zijn as-a-service bedrijven in opkomst, waarbij je kunt betalen voor het gebruik van een product. Dat is niet alleen een stuk duurzamer dan zelf kopen, maar ook leuker. Dit zijn volgens ons de redenen waarom je beter een designertas kunt lenen.

1. Betaalbaar designertassen dragen, geen hoge aanschafprijs

Wil je graag de luxe ervaren van een designertas maar houdt het prijskaartje tegen? Niet zo gek, want we hebben allemaal weer uitgaves die tussendoor komen. Bovendien liggen de prijzen voor designertassen erg hoog en zijn de verkoopprijzen afgelopen tijd ook nog eens gestegen. Met een service zoals Designer on Rotation bepaal je zelf hoe lang je een tas leent en heb je al toegang tot een designertas vanaf 89 per maand. Vergeleken met zelf investeren in een tas een koopje.

 2.  Afwisseling: altijd een tas die bij je past

We wisselen vaak van kleding en schoenen, maar pakken wel iedere keer dezelfde tas. Dat is ook niet gek, want  wie heeft er nou het budget om iedere keer een (designer)tas te kopen? Met Designer on Rotation kan het wel. Je kunt nu die prachtige nieuwe it-bag voor een tijdje gebruiken met onze leenservice.  Zo kun je jouw stijl verfijnen en simpele outfits echt een boost geven. Ieder seizoen kies jij de tas die past bij jouw garderobe en de events in jouw agenda. 

 3. Duurzamer consumeren 

Het kopen van spullen zorgt voor de meeste CO2 uitstoot. Om je steentje bij te dragen aan een duurzame wereld is minder consumeren essentieel. Toch hoeft dat niet te betekenen dat je niet van mooie dingen kunt genieten. Door te lenen heb je toegang tot prachtige items en kies je voor een duurzame invulling van je kast. Een mooie designertas en . In een circulaire economie zorgen we ervoor dat spullen en materialen zo lang mogelijk meegaan.

 4. Experimenteer met nieuwe stijlen tassen

Een designertas in een uitgesproken kleur tas of in een bijzonder model schaf je misschien niet zo snel zelf aan, maar dan is lenen juist een goede optie. Zo kun je simpele outfits extra pit geven met een uniek item. Geen probleem als je er op uitgekeken bent, want je stuurt de tas na gebruik weer terug.

5. Uitproberen van je droom designertas

Je hebt misschien een desingertas die al maanden op je wishlist staat en al een paar keer in je winkelmandje is beland. Toch twijfel je over het formaat, materiaal of de kleur. Door een vergelijkbare tas te lenen, kun je uitproberen of het wat voor je is. Zo voorkom je miskopen en maak je de beste keus met een grote aankoop.